Cadaqués i Portlligat

 

Cadaqués és el paradís de Dalí. El seu paisatge i la seva llum estan presents al llarg de tota la seva obra. Si vols entendre millor la seva pintura és inexcusable la visita d’aquest poble idíl·lic situat al costat de Cap de Creus, un dels llocs més màgics de la Costa Brava. La dificultat d’accés és, probablement, una dels raons que han ajudat a conservar la imatge mítica  que el pintor empordanès ha immortalitzat en tants quadres. Exactament la mateixa que podràs fotografiar si et col·loques a l’angle exacte des d’on Dalí la va pintar. La mateixa imatge que fa que, per molts, Cadaqués sigui el poble més bonic del món.

Val la pena passejar pels seus carrers empedrats que s’enfilen cap l’església o simplement badar una estona a la vora del mar, respirant l’olor del mediterrani més pur.

Pots complementar la visita amb la entrada de la Casa Museu de Portlligat, tot i que has de tenir en compte la dificultat de aconseguir les entrades donada la poca capacitat d’aquest espai tan singular. Sempre ho podem intentar!

Per reserva i més informació sobre la Casa Museu de Portlligat-Cadaqués: https://www.salvador-dali.org/ca/serveis/entrades/IIN/PLL/

Preu en funció de la durada de la visita. Consulta tarifes generals

Fes la teva reserva

    Nom i cognoms*

    Email

    Telèfon

    Nº de persones*

    Missatge