Grups escolars

 

Adaptem la visita a les necessitats curriculars del centre educatiu i dels seus alumnes, oferint una ruta didàctica i amena per descobrir la ciutat.

 

La duració no supera les 2 hores i s’adapta sempre al nivell del grup escolar.

 

Us proposem:

 

 • GIRONA MEDIEVAL:  Un recorregut genèric per la ciutat, on l’aspecte medieval tan  ben conservat ens  transporta al període històric que estem treballant.

(Entrades opcionals: Catedral de Girona, Banys Àrabs)

 

 • GIRONA, CIUTAT DE CULTURES: La Girona cristiana amb les seves esglésies, el Call jueu, els exòtics  Banys Àrabs… son elements que ens ajudaran a fer entendre la multiculturalitat del nostre passat.

(Entrades opcionals: Catedral de Girona, Banys Àrabs, Museu de Història dels Jueus, Monestir de Sant Pere de Galligants)

 

 • LLEGENDES: Explicar la història i presentar la ciutat de una manera amena adaptada a la edat i a les necessitats de l’alumnat. La majoria de les llegendes que selecciono pels grups escolars, tenen un rerefons històric que em permet apropar-me a la divulgació del patrimoni des d’un angle més  atractiu i que capta  amb facilitat  l’interès dels nens o joves. Les mosques de Sant Narcís, la bruixa de la Catedral, el falcó del comte «Cap d’Estopa», es barrejaran amb les dolços amors del Tarlà de l’Argenteria o la romàntica  llegenda de la  Cocollona  que continua sobrevolant el riu Onyar totes  les nits de lluna plena amb boira…   

(Entrades opcionals: Catedral de Girona)

Els grups escolars gaudeixen de preus reduïts o gratuïtat en molts monuments i museus.

 

Fes la teva reserva

  Nom i cognoms*
  Email
  Telèfon
  Nº de persones*
  Missatge